GymHyper

Help Hub » Cum devin afiliat GymHyper?

Cum devin afiliat GymHyper?

Vrei să fii o persoană cu influență pentru GymHyper?

Beneficiile variază între 15% și 20% comision pentru toate vânzările pe care le aduci pe site. De asemenea, vei beneficia de promoții exclusive de afiliere și de o echipă de afiliere internă care să răspundă la solicitările tale.

Pentru a citi mai multe despre programul nostru de afiliați te încurajăm să citești Termenii și Condițiile noastre pentru programul de afiliați GymHyper pe care le poți găsi accesând acest link.

Pentru a-ți deschide un cont de afiliat, apasă pe butonul de mai jos și completează Cererea de Colaborare. Ulterior, un membru al echipei noastre va reveni către tine pentru a finaliza procesul de înrolare.

Cum pot închide contul de afiliat GymHyper?

Ne-ar părea rău să te vedem că dorești să părăsești echipa noastră, însă dacă chiar este nevoie să o faci trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

  • Accesează chat-ul live din colțul dreapta jos și trimite-ne un mesaj în care să ne spui că vrei să închidem pentru tine contul de afiliat oferindu-ne următoarele detalii: Numele tău și adresa de email cu care ai făcut contul;
  • Odată închis contul, acesta va pierde orice sumă care rămâne în balanța ta;
  • Dacă vreodată dorești să redeschizi contul de afiliat, va trebui să ne dai un mesaj în chat-ul live și echipa noastră de asistență te va ajuta în această direcție.